Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äter fil

Morgonfil,
kaffesump, vill helst inte
se solen genom fönstret

Kroken i din mun,
linan rycker dig ut
genom dörren

Åka, vara på plats,
göra rätt, dra strå,
duktigt bäverflit,
ta en för laget,
välja fritt själv
och välja rätt

in i det sista välja
valfritt vilja välja

Du har varit jord en gång
nu är det dags igen




Fri vers av MMo
Läst 278 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-18 09:48



Bookmark and Share


  objekt3
kinda like the train of thought

trodde det stod bäverfilt!!

hemsk dikt tbh :P hemskt innehåll jag får rysningar

gäsp nu spelar jag

http://www.youtube.com/watch?v=r9APEZMeH0o

2013-07-27
  > Nästa text
< Föregående

MMo
MMo