Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring i det förflutna

Vad är vad

Inombords

Utomhus

Minnen

Sinnen

Tjugo år har gått
Husen de står kvar
Samma stigar trampas än av andra fötter

Det yttre fylls av inre minnen
Bär ingen sorg






Fri vers av Ira Y
Läst 250 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-18 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ira Y
Ira Y