Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sanningen

Sanningen är
att det blir inte mycket mer än så här
det är ganska trist
å jag har inte mycket mer att skriva
mer än att du bor i mig ännu
dina ord har vandrat
och stannat

vi är gamla nu och köttet har kallnat
dina fingrar tar inga okända vägar
och min längtan är inte mera än att jag suckar

det är så enkelt inget är numera svårare
än så
men jag önskar fortfarande
att livet vore mera än så

om sanningen ska fram
och kortena på bordet
så vore jag hellre någon annanstans

där lusten blir en del utav livet




Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-18 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren