Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag dog

Jag dog när du dog
Och våra sista andetag
tog vi tillsammans
Ansträngda flämtande
Kanske bara våra tio sista
Konstigt att jag lever än
-utan att andas

konstigt att leva
-utan dig




Fri vers av Lisa Lundgren
Läst 177 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-18 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lisa Lundgren
Lisa Lundgren