Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Go... .. .

Energin trycker på och vill ut
min kropp är för liten
den vill ut och bli mer!
Det dansar och sjunger inom mig
pulserar och vibrerar
det går inte att sitta still
man vill bara något göra!
Man borde på barnen mer se och höra
och mer impulsivt på sig röra
dra lärdom av detta
att när energin kommer
på kroppen lätta
och bli en före detta
och nu den kompletta
som vill till upphoppet
sin lit och tro sätta!








Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 139 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-19 17:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket fint!
2013-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt