Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det är så ambivalent.


I min kropp som är

Du försökte skydda mig mot vinden, jag frös över hela kroppen - du skämtade om att jag borde ha filt hela tiden och att jag kanske inte var gjord för de här breddgraderna. Du var varm. Så varm man blir när det blåser nära vattnet en tidig morgon med mygg på axlarna. Vi vältrade oss i gräset - som att simma på land. Sen vi vältrade oss har jag tänkt.

Jag har tänkt att min kropp - min kropp- min kropp är ett tempel. Ett tempel- ett tempel - ett tempel. Min kropp är. Min kropp är ett tempel.

Du försökte skydda mig mot vinden och fick gräsig rygg. Jag fick också gräsig rygg medan vi vältrade oss som när man dyker - fast på land - och jag tänker att det är för tidigt för oinbjudna gäster, oinbjudna gäster i min kropp.

I min kropp.

I min kropp som är.




Fri vers av Ivanovitj
Läst 153 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-07-21 12:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ivanovitj

Mina favoriter
Centralstationens toalett