Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kylslagen repris i sommarvärmen till yngsta barnbarnet. Känns riktigt bra att även den store poeten Verner Aspenström diktat om snöleoparden.


Törstig leopard

En törstig snöleopard från Lhasa
blev snart turistbarnens fasa
när den tyst som katten
smög fram om natten
och på deras snögubbar kalasa´!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 320 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-22 13:14



Bookmark and Share


  aol
hahaha gillas,
2013-07-22

  Ewa-Britt Nilson VIP
Coolt!
2013-07-22

    Dan Myrbeck
Bra!
Har du läst min "Telefonsex"?
2013-07-22
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick