Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild av Karl-Bo Lundstedt poeter.se föreställande det tomma korset liggande i dödsriket som en manifestation över att Jesus är uppstånden.


Seger över döden


KRISTUS ÄR UPPSTÅNDEN,

FRÖJDA DIG MIN SJÄL!

Kristus är uppstånden,

nu är allting väl!

Dödad är nu döden,

den har ingen makt,

Ormens huvud krossad,

såsom Herren sagt.

Sjung, du medarvinge,

Kristus lever än!

Han är nu vår broder,

Gud vår far och vän.

"Kristus är uppstånden!"

så var hälsningen,

Dödad blev vår Jesus

men stod upp igen.




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 392 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-07-24 20:52



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert
2013-07-29

  mare VIP
Jesus lever ;))
2013-07-26

  aol
kära Bibbi ja jesus största gåva är att han ser
alla som vi verkligen är i våra inren,

han vägrar att bara se den yttre bilden
han kallar ingen väg felaktig han visste vet
att en del mäniskors väg till den dom verkligen är
är att göra det dom verkligen inte är,

han fördömde inte den vägen utan hjälpte folk att
vara den dom trodde sej vilja vara om dom mådde bra av det,

han förnekade ingen han hjälpte alla som ville fullfölja sina val
tills vi själva insåg när vi gått vilse,

Jesus visste vet att i stället för att ge den hjälp han ville ge
gav människor den hjälp dom bad om,

då gav han dem styrka på den nivå dom vi klarade av att slutligen inse hans enorma godhet och kärlek till oss, kraaam vännen,
2013-07-25

  ResenärGenomLivet VIP
Så fint...det låter som en sång...
2013-07-24

    ej medlem längre
Vacker dikt (eller sång) om uppståndelsen.
2013-07-24
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP