Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt finner sig

Lustigt känna
bitterhet mojna
när saltet mister sin sälta

Vill väl
mitt i ilskan
trots allt...

Orken tar slut

Endast värme finns kvar

Värme?

Ja, endast värme!




Fri vers av Jack E. Gladh VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-25 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST