Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lamborghini

 

Detta är en bil

den heter lamborghini

Inte något att leka med precis

och inte nåt för oss att meka med naturligtvis

 

Han är byggd för hand

bit för bit har fogats dit

av någon händig en

 

som nog har lön för mödan

 

Jag tror den kostar 7 000 000 kronor

att prova den är inte tal om om du inte

tänker köpa, det sker efter beställning

men

för några lappar färre du kan få sätta dig

där fram, med instruktören vid din sida

och starta upp hans starka v12 motor

 

så kör du några kilometer

max tio dyrbara minuter

 

Sedan lever du på sådant minne

länge länge

För det ska vara något alldeles extra

att få uppleva detta

 

Ja det var vad vi talade om på lunchen

idag min vän och kollega H och jag

då detta var presenten

han fått på sin jämna födelsedag

 

 

 

 

Eva mca 2013-07-27

 

 




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 352 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-26 13:11



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ja
de är speciella
dessa konstverk
2013-07-29

  Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Tack du! :)
Ja inte är jag direkt någon bilfantast...ja kan förstå att detta är en miljömarodör.. tur den är så dyr då..:) Själv kör jag cykel, året om, men bror min gillade denna sort det minns jag från min barndom, men först nu genom infon under luchen här så förstod jag ju dess storhet..:) Eller.. förstår nog ej så bra ändå.. 7 miljoner är ju dyrt det.. mångt dyrare än min våning ju och mångt mer också än min kamera till och med. Ja kära nån så galet.. men ganska intressant..:) och roligt
2013-07-26

    tramp
Härligt ! ett konstverk till bil men knappast att miljön hurrar

men snygg är den och rolig text btw
2013-07-26
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)