Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen dricker nu massor

Livet blomstrar och sjuder
naturens klädsel är grön
vinden blåser sin värme
solen smeker så skön
själen dricker nu massor
lagrar för kommande tid
att bära att njuta att minnas
när mörkrets dagar tar vid







mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-07-29 10:18



Bookmark and Share


  Nina.H
Nog är det så.. ljuset är
skönt för själen och
sommaren ger krafter!
Fint skrivet!
2013-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu är det bäst att fylla förråden...mycket fint...
2013-07-31

  Mona Nordkvist VIP
Så fin.
Och visst är det så.
2013-07-30

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA" av detta fina!
2013-07-29

    Annika J
En melodisk och vacker sommarsång!
2013-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Precis så är det.
Förträffligt formulerat!
2013-07-29

  Rozsi.kovacs

En otroligt vacker dikt tycker mycket om
2013-07-29

  Angela Bohlin VIP
Mycket fin och så sant....
den som spar hon/han har
många fina sommarminnen kvar
2013-07-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP