Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärndöd

Du ligger där på sjukhussängen

med respirator

DU är hjärndöd

Fast du kan inte klassas som hjärndöd (Enligt medecinska termer)

Men ändå har du ingen hjärnkapcitet..

du kommer aldrig bli normal igen

Kommer aldrig kunna leva igen.

Vi går här och väntar på att dina värden ska gå ner

Så man kan trycka på knappen

Så att du kan komma till en bättre plats.

Men det är så fel du ska egentligen inte ligga där,

Du har aldrig varit sjuk,

Eller supit eller gjort nått fel i huvudtaget.

Det borde vara någon annan som ligger där

sjukhussängen med respirator.




Fri vers av Nettisch
Läst 321 gånger
Publicerad 2006-03-05 11:32



Bookmark and Share


    Mejja
Önskar ingen skulle behöva ligga där i sjukhussängen.
Men tröstens tanke är ändå - att det finns en bättre plats. Där en varm famn väntar att få innesluta oss.
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Nettisch
Nettisch