Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frihet





fångad
fast
fruktan

hoppet lever

frihet
familj
friskhet




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 503 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-07-27 18:09



Bookmark and Share


    ej medlem längre
kort och gott
2013-08-03

  ResenärGenomLivet VIP
Få ord som säger mycket...gillar...
2013-08-02

    sajo
Så bra skrivet med så få ord. En tänkvärd text. Gillar.
2013-08-01

  Ezmeralda VIP
Bra fångat...frihet kan ju innebära så mycket.
2013-07-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
Fångenskap tär
frihetstanken bär
så det bara är här!
Väl berättat!
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel