Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jättarna





En krympande värld
kom nära i hemtrakternas
sandsteg.

Det var kallt,
jag har återvänt .

På älven
i båten,

andetag
i bruset av forsen.

Solnedgången
bländar,
mitt hjärta bultar.

Jag lever
här
nu

med myggens ljudmatta
i en mäktig symfoni.

Solljuset som glittrar
i vattnet,

jag anar skuggor.

Skuggor av

världen utanför,

jättarnas värld.











Fri vers (Fri form) av Peter Boström VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-27 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Boström VIP