Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
28.07.2013 Söndag. Behagliga sommardagar.


Friheten i sommarsolen*

En strimma äventyr i sommarsolens hav
bortom alla begrepp om hjältars död.

En kopp te på balkongen överröstar viljan
att segla runt i vimlet av flanörer.

Jag saknar stunderna som alltid längtade mig ut
till en underbar verklighet för ett rimligt pris.

I sommarsolens lugnande stämma
leker de tryggaste molnen tafatt.

Alldeles innan åskan anländer
vilar mina tankar i friheten.

 

Så kan jag leva.




Fri vers av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-07-28 16:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
<3
2013-10-10

  Palett
Lite vemodsfulla tillbakablickar läser jag i din fina text !!
2013-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP