Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina bilder


Mina bilder
kan jag måla
om de stannar
en stund.
Men jag ser
hur de ändrar sig.
Hur de sakta byter ut detaljer
för att följa min resa.
Det jag såg tidigare
har sakta suddats ut.
Konturer
bildar nya siluetter
som lägger nya skuggor.
Med varsamma drag
låter jag penseln sprida
en transparent hinna.
Med vördnad och respekt
för livets skiftningar.




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-07-30 12:00



Bookmark and Share


  Mona Nordkvist VIP
Väldigt bra tycker jag.
Livet är ju precis så föränderligt.
2013-07-30

  Lars Hedlin
JA föräderligt är livet ...kram
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP