Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utanför


Du tränger ut släpper inte in
ditt kraftfält breder sig ut..

Du både väcker o släcker
känslor skapar oro i min
själ...

Du synar i min söm berör
och väcker upp min dröm..

Du bjuder mig din kropp
men sedan blir det stopp..

Jag ber dig låt mitt sköra
hjärta vara ty det orkar
sig inte längre försvara..

Du tränger ut släpper inte
in mitt hjärta som fick dig
att brinna...

Jag var dum nog att tro
att jag till slut skulle bli
din kvinna...
Rozsi




Fri vers av Rozsi.kovacs
Läst 284 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-07-30 13:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Du är väldigt duktig på att nå ut med dina känslor o fina rim
jag kan gissa att det tagit tid mod

Igenkänning 99%
Han släppte in o sen avvisade, släppte in sen...och jag vill innerst inne fortsätta, med honom. men de som är rädda om mig avråder BESTÄMT!
Vi ska nog ta varandra i hand och vandra vidare. Skriva, skriva o på annat sätt finna nya mål
Kram
2013-08-25

  Bibbi VIP
Stark.
2013-07-31

  den nakna poeten
jag vet inte vad du har gått igenom
men jag vet att du är stark och stolt
med tanke på att det inte finns något
hat i något av dom svek du beskriver
du känns helt kärlek var rädd om dej
2013-07-31

  Rise Little One
Man lär sig av sina misstag...
2013-07-30

  agneta pichler
vacker och igen kännande
2013-07-30

  agneta pichler
vacker och igen kännande
2013-07-30

  agneta pichler
vacker och igen kännande
2013-07-30

    Elisabeth Nilsson VIP
Sorgligt vackert om obesvarad kärlek.
2013-07-30

    ej medlem längre
Det finns en styrka i dina ord som känns när jag läser. Mycket bra.
2013-07-30

    ej medlem längre
känslofylld..berörande
2013-07-30

  Lars Hedlin
Texten berör !
2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Rozsi.kovacs
Rozsi.kovacs