Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lite som "låt mig vara..." när allt man vill är att någon håller om en.


Sluka mig

festa på mitt kött
ät mig, förgät mig
sen gå

(bara gå)

låt mig brinna ifred

(när isen rämnar
när muren rasar
stannar du då?)

följ mig
till vanvettets brant
älska mig
sluka mig
förgör mig

först då, när stormarna bedarrat
och jag är naken öppen sårbar

då vill jag vila i din famn

låta vilddjuret få ro




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 172 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-07-30 17:51



Bookmark and Share


  SpamPippiL VIP
Du har fått alldeles för lite kommentarer. Du skriver helt i min smak.
2013-08-05

  träsnidaren
Mycket vackert.

2013-07-30
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus