Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sätt inget kors på graven - jag bär det redan.


Griftefärd

den träffar mig som ett slag i magen
- insikten
runorna kommer att dö med mig

alla dessa hemligheter
så tätt inunder huden

men kanske jag äntligen slutar huttra
den dagen kremeringsugnen tar oss,
mig och orden

det ger nån sorts lättnad
att bjuda dem farväl

jag är trött på deras gäckande




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 56 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-12-27 17:10



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Spännande läsning. Väcker många frågor. Som jag inte vill ha svar på. Man ska inte veta allt.
2023-12-28
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus