Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla sover

min stad är tyst,
vita flingor singlar sakta

ännu är det timmar kvar
till gryningen

dämpat ljus sipprar mellan granarna,
välvda grenar dignar under
mjuka sjok av snö

jag bär inte längre skor av bly
men min kropp är trött, själen tung

här finns inga färger,
blott nyanser, gråa skiftningar och
skuggor

en stund av frid
efter en natt som var för lång





Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 57 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2024-01-03 19:19



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
En text som berör mig.
2024-01-08
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus