Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fenestra

bakom glaset lever drömmar

somliga med spår av längtan ~
ömsint dröjer läpparnas form mot svala ytor
som om kyssen ännu svävar
genom skymningen

somliga bär minnen av barnahänder
och vårens första glass

andra tronar blanka längs fasaden
högdraget skinande
som vore världen bättre
utan fläckar

den första rimfrosten tecknar blommor
längs sprickor och glas

vackrast bland fönster
är de öppna


(juli 2012)




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 59 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2023-12-15 16:48



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Ljuvlig poesi som öppnar många stängda fönster.....
2023-12-16
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus