Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaka

ditt mjuka hår
kindben, höga som mina egna, under hud så tunn och fin

din tärda kropp



ser du mig?

mormor




tårar





min röst, mjuk och varsam


stillsamheten




din tystnad
mina tankar







ditt sista andetag




Fri vers av alvljus
Läst 68 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-10-31 18:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus