Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bit av himmelen föll ner

en bit av himmelen föll ner

över mig svävade konturerna av frusna moln,
lätt skimrande,

jag bar ett andetag inom mig,
oförlöst,
i väntan på

en strimma vinterljus,
så obegripligt milt




Fri vers av alvljus
Läst 64 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2023-10-31 18:30



Bookmark and Share


  Stefan Tho VIP
Romantiskt vackert!
2023-12-13

  Kungskobran VIP
Fint gillar
2023-11-03
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus