Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från 2006


Tyglat kaos

jag tror jag gick sönder
nån gång under de där åren
när kylan blev en sköld

kanske orden hade överlevt
om jag hade lärt mig bygga murar

istället sov jag under stjärnorna




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 42 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2024-01-02 20:37



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Hellre en god sömn under stjärnorna
än en mur.
2024-01-03
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus