Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Granit

Han hade alltid älskat som
urberget

stort, djupt, hårt

Det var hon som var som vinden.




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 278 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-07-21 13:05



Bookmark and Share


  Stefan Tho VIP
Underbar
2023-12-06

  Kungskobran VIP
Vinden som smekte eller vinden som försvann
Fint gillar
2023-11-03

  Ulf D VIP
Kontrasten, som är här, lysande!
2017-07-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
hon måste få blåsa fritt
2017-07-23
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus