Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
sommaren


VID HAVET


~
Sommaren
är stor och
mäktig
ute på ön

i havet

Solens kraft
över de nakna
stenstränderna,

träffar obarmhärtigt
strandlinjen

örterna har torkat
av salt och hetta,

molnen tornar
vita segel
i horisonten

blir som bortblåsta
av frånlandsvinden

regnen kommer inte hit.

I skuggan av
lövsalarna
är smultronen
redan
í sin röda mognad

svanungarnas gråa
fjäderskrudar

syns långt från
land,
nästa sommar seglar
de vita,
här ...

~~~




Fri vers (Fri form) av poetryGirl
Läst 541 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2013-07-31 09:52



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Vackert..
2013-10-31

  Yrre VIP
Wow så bra!!!
2013-08-31

  Heikki Hellman
Tyckte läsa din vackra beskrivning om sommaren vid havet. Du har fina minnen. Längtar sommaren redan i början av hösten ! Bokmärke!
2013-08-31

  anits VIP
Så vackert och målande skaldat
2013-08-11

  Siggesdotter
Du tecknar här en fantastisk upplevelse av naturens utsatthet - mycket fint! Applåder!!
2013-08-05

  Mats Henricson
Bokmärker !
2013-08-03

  Mats Henricson
Ännu ett ljuvligt sommarvykort från Dig, du är den bästa på de här !!
2013-08-03

    Dan Myrbeck
Lovely.
poetrygirl!
2013-08-01

  Maria T
oaa röda smultron
2013-08-01

  Bibbi VIP
Grattis till placeringen!
2013-08-01

  Bibbi VIP
Ljuvlig.
2013-07-31

  Nils Teodor VIP
Mycket vacker
2013-07-31

  Lena Själsöga Keijser
mjukvacker
sommarbild
2013-07-31

  Palett
En mycket vacker text med talande bilder !
2013-07-31

    ej medlem längre
gillar......
2013-07-31

  poetryGirl
http://youtu.be/azZ3wulhop4

mermaids, en vacker film

2013-07-31
  > Nästa text
< Föregående

poetryGirl
poetryGirl