Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
gå vidare och ha ont


en regning sommarkväll

in i husby centrum
lekparken, löven, ditt främmande ansikte
små små rastafari korvar
en tillfällig tröst i en ocean av mörker
skäms återigen för mig sexualitet, mitt hjärta tillhör dig
fortfarande och så också min kropp
vad har du gjort med mig?
det är så djupt att jag inte förstår
högdalen centrum, 03.12 en tisdagsnatt
jag skulle hålla mig hemma men rastlösheten sliter och drar i själen
varje tunnelbaneresa kan bli den sista
det går varma och kalla svettningar längst min ryggrad,
paniken väller fram
upp och ner
jag kan inte stänga av
kan inte sluta att ta in
ljuden, färgerna, lekplatsen
ett tomt vitt rum med en stor mjuk inbjudande säng
en dusch man kan bli ren i
rent
en clean slate
lite för puschy, lite för nära för fort
du tar på mitt bröst
bara det ena, och skillnaden är markand
jag vet inte vilket språk jag ska säga nej på, men jag vill inte mer
det är inte som förut
det är inte min lust som styr här,
han är inte som du, man får akta sig
på riktigt ibland
jag minns det här det var många år sedan jag rörde mig i dom här trakterna
men jag är stor nu
kan ta tillvara på mig själv, jag är en stor flicka
och jag behöver inte dig
eller någon
för att må bra
du kan säga vad du vill, jag kommer att hitta hem igen, det ger bra perspektiv att
kyssa främlingar
du sa till mig att en gång var du en främling
men det som växte mellan oss var någonting annat, det var någonting som kom
att vända hela mitt liv och hela min existens upp och ner
jag står här ett år senare, och vill desperat vrida tillbaka klockan
till kvällen jag mötte dig första gången
jag vill göra om det, vill uppleva det igen, din värme, din hud, din kärlek
på nattbussen hem får jag massage av min bästa vän
det är tröst nog
kanske finns det ett liv efter dig, kanske inte
men jag måste försöka att hålla mig fast
ge tiden en chans att läka, och sedan våga igen
när det känns bra
och säga stopp, när det inte känns bra
det är upp till mig nu, du finns inte längre där och stoppar mig
jag är inte din, min lust är inte din
du är inte min, din lust är din egen
din vilja är din egen
jag låter dig gå med tyngst hjärta i världshistorien
du var inte snäll mot mig, men mitt hjärta kan inte se det
du tog över mig
jag vill vara min egen nu,
tänka mina egna tankar till slut




Fri vers (Fri form) av Stjärnfisk
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-07-31 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stjärnfisk