Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krossat glas

det finns så många stunder 
när skärvorna speglar 
ett annat jag 

en vildsint svärta bryter ytan 
oförsonlig järnglans glimrar
i ögonens mörker 

kyligt betraktande 

ingen nåd ges den 
som blottar strupen 

älska mig då 
om du vågar




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 486 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2013-07-31 16:19



Bookmark and Share


  Christer Foghagen VIP
Våga se och älska hela människan. Fin lyrik!
2013-08-23

  justine fox
väldigt bra! älskar slutklämmen!
2013-08-12

    ej medlem längre
Se dig som en sprucken individ me se dig även som den som skall vinna över allt, vi kämpar vidare vi, eller hur du?
2013-08-06

    ej medlem längre
Edge-walking.
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus