Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

åskregn


det är när kärleken svalnar
blickar blir hårda
sveken svider

som skriven poesi
blir en börda att bära




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-07-31 18:14



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
riktigt bra
denna kändes i blodet
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP