Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Issa, Buson och alla de andra.


senryu


inget undkommer
haikumästarens ögon
när årstid skiftar




Bunden vers (Haiku) av SpamPippiL VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-08-01 11:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP