Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eldhärjad

vilar
bland minnena av träd
som bränts till aska

stoft, bara

eterisk och svävande

kanske jag är som ett sånt där frö
som måste brännas

för att gro




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 229 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2013-08-01 19:18



Bookmark and Share


    ej medlem längre

oj vad
dessa rader grep mig
oerhört vacker
2013-09-22

  S.A.I. Steve Lando VIP
välskrivet
2013-08-02

    ej medlem längre
det här var fint.
2013-08-01

    ej medlem längre
Ord som berör...
2013-08-01
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus