Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad av andra poeter, tack.


du

dröm mig vacker igen
få mig att leva som då
rör vid mina innersta celler
blicka in i min svultna själ

dröm mig varm igen
få mig att le som då
känna pulsen väckas till liv
lyssna till mitt tysta hjärta

dröm mig till kärlek igen
till levande sjudande skratt
få mig att känna som då
se mig som jag vore din

låt mig vakna ur din dröm




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 370 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-02 14:46



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
fint... lite ger mersmak
2013-08-02

  S.A.I. Steve Lando VIP
fagersamt om hur det ständigt bör va
2013-08-02

    ej medlem längre
pass (ande) ionerat.

2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP