Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvhjärtat

plockar förstrött bland orden
letar efter de där märkliga
som berör

de allra vackraste fina

de där som lindar balsam runt

petar håglöst bland
smakfulla konstruktioner
spröda språkdelikatesser

munsbitar
av andra världar

vet inte ens om jag vill
pussla

kanske vill jag bara sitta här och plocka
med orden




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 262 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-08-02 19:01



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Underbart!
2013-08-02

    ej medlem längre
mycket nog....
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus