Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mycke har detta


Knull i Urbino

Betytt för mig, då & nu

Schiroccon, mörkret, rengnet

vi var blinda, i blommans ålder utan bekymmer

Piazzan tom, blixtarna tundrade ovanför

En älskog av Guds nåde

där inget kunde stoppa oss

regnet rann som syndafloden

Blixtarna lyste upp våra anleten för korta stunder

vi var glömda av Gud eller placerade framför hans hus

Kollektivet såg oss våta, ställde inga frågor

glasen med grappa fylldes

Lyckan var nära, stunden levdes

I tystnad




Fri vers (Fri form) av Federico Romano
Läst 1981 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-08-02 19:59



Bookmark and Share


  genni VIP
Ja, väldigt bra det här, absolut!
2013-08-03

  Lars Hedlin
Wow en av dina bästa APPLÅDER! ;)
2013-08-03

  agneta pichler
snyggt.. ;)
2013-08-03

  Angel of love
Wow, fantastisk!!
2013-08-02

  Federico Romano
Drömmen som återvände till mig..
2013-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano