Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag


att bida sin tid
låta faser bli ett
gör hjärtat öppet på nytt

att vänta tills tiden är rätt
låta årstider passera förbi
blir lisan som själen behöver

som född på nytt
men utan språk
står hon här och stammar

för allt hon säger går sönder




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-02 20:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP