Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Såg en film som gav upphov till denna dikt.


Ur mörkret!

 

 

Fångad i en verklighet

som inte har nå´t slut.

Söker i förtvivlan,

kan inte hitta ut.

Dörrar som försvinner,

mark som öppnar sej.

Skuggorna som jagar,

skriket hörs då ej.

Hettan alltid bränner,

inget svalka ger.

Rep som drar åt mer och mer

även om jag ber.

 

Finns det ingen lättnad?

Väck mej, snälla du!

Jag vill välja annan väg,

rädda mej just nu!

Ingen har mej varnat,

sagt just som det är.

Sjunker ner i djupet...

 

 

Hjälp mej!

 

 

Lyft mej!

 

 

 

 

 

Bär!!!!!

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av ResenärGenomLivet VIP
Läst 347 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2013-08-03 16:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Starkt.
2013-08-13

  anits VIP
Mycket berörande och tänkvärt
2013-08-07

  Ole Sunnerfjell
Uttryck för förtvivlan där pusselbitar fortfarande inte landat på bordet. En jobbig tid för allt blir så luddigt och frågande
2013-08-05

    ej medlem längre
Igenkännanden som vaknar upp därinne i det glömda.
2013-08-05

  Siggesdotter
Mycket väl skriftat om en ångestfylld film...
2013-08-04

  Chawa VIP
Oj så mycket ångest och så detta förtvivlade rop på hjälp..! Ord som känns!
2013-08-04

  Stefan Albrektsson
Vädjande bedjande - stark i sin desperation.
2013-08-04

  Alva Johnsson VIP

Tycker om! Dikt som ger frågor och inga svar.
Läsaren undrar.
2013-08-04

    ej medlem längre
I ständig förkovran....
2013-08-04

  Palett
En förtvivlans bön i din djupa text !
2013-08-03

    ej medlem längre
Lite mardrömskänsla känns i ord. Texten griper tag.
2013-08-03

    ej medlem längre
Bygger avsatser i hålet och tvinnar rep att dra upp med.
Manar eldflugor att lysa upp i striden.

2013-08-03

    ej medlem längre
Det var en svår situation. Undrar just om det var dröm eller vaket.
2013-08-03

  Marianne Räf
Verkar vara en mardröm,
som man vill bli väckt ur.
Levande, bra beskrivning.
2013-08-03

  Maj-Lis VIP
Den var bra
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

ResenärGenomLivet
ResenärGenomLivet VIP