Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I tystnaden

Dina andetag i tystnaden
lyssnar njuter

söker Din hand
finner och njuter

vill vara nära
får närhet - njuter

det där stilla

sköna

fina

som bara finns

inga ord behövs
inga ord räcker

det är tvåsamhet
när den är som bäst.




Fri vers (Fri form) av britt-marie VIP
Läst 310 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-08-03 08:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

britt-marie
britt-marie VIP