Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vi


enligt stjärnorna är vi
som gjorda för varandra
men allt beror på vem vi blev
när livet formade oss

jag hoppades en gång
kanske alldeles för mycket

att hoppas igen kanske räcker
för stjärnor och hopp
ger den näring jag behöver
att finna utan att söka

det skänker liv i mina ögon
som gör mig magisk igen

jag väntar dig inte
du tillhör redan mig




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint och poetiskt.
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP