Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utan inspiration inga ord. tack för alla applåder. utan Er inga ord.


du och jag mannen


du är min inspiration
min motivation
min drivkraft
en säregen fantasi

utan dig
inga ord

kanske
jag älskar dig mannen
en ovanlig kärlek
som blommar ibland

du gör mig svag
när jag behöver det

men för mig
är ensam alltid starkast





Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-03 17:33



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Otroligt snyggt
slutet satte hammaren på spiken
och gjorde ingen besviken
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP