Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
återigen enbart inspiration från andra texter. utlagda samt internt postade meddelanden. tack till bonniers rimlexikon. lördagsmys.


xxx

så slocknar åter glöden
den du tänder gång på gång
för själen min är spröd den
när den lämnat sin kokong

att ödmjukt varsamt tassa
är inte vad du lärt
när ord som är så vassa
min inre hopp förtärt

att älska dig är feber
för orden du gav liv
jag grillar på min Weber
har slut på adjektiv






Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-03 19:37



Bookmark and Share


    JJ VIP
Ler! "jag grillar på min weber" den var bra! Mvh. JJ.
2013-08-03
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP