Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du gräva?

Hjälper du mig? Att gräva gropar i bröstet, för tårarna tröstar mig inte.




Fri vers (Fri form) av Mian
Läst 335 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-04 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mian
Mian