Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Guldgosse

Ett vindsurfaress ifrån Malmö

förliste vid obebodd palmö

blev dock rik som ett troll

ty just denna atoll

visa´sig va´en guldrik malmö!




Bunden vers (Limerick) av limerick
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-08-04 10:45



Bookmark and Share


  Blåbäret
ska man förlisa ska man göra det med stil :)
2013-08-10

  Ewa-Britt Nilson VIP
Den limericken var fin
som lite smak av palmvin
i glas med is
just en så god bris
som ger otur en
skön bulletin
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick

Mina favoriter
Hålla truten-limerick