Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väverskan

Dagens sista andetag blir nattens ljuva sång
hon vandrar längs en sällsam strand
där havet brusar mjukt mot land
och gyllenkyssta vågor doftar havsvindar och tång.

Hon speglar sig i havets stjärnbeströdda melodi
och fylls av livets ljuva rus
i skymningstidens trolska ljus
och väver av sin längtans drömmar skimrande magi.




Bunden vers (Rim) av alvljus
Läst 246 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-08-04 18:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dröm-trollsk
2013-08-04
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus