Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag är kär mannen


hon har funnit det hon sökte
under alla långa år
det fanns så nära men ändå osynligt

hon sökte bland vilsna själar
strandsatta skepp
bland spillror och vrak

aldrig var hon nära
att lösa gåtans svar

hon sargade sig på vägen
blödde från djupa sår
nära att tappa taget
nära att ge upp

nu har hon funnit det hon sökte
sitt livs kärlek
stor och sann

hon såg sig själv i spegeln
och log lite grann




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-08-04 18:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP