Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Över Stockholms klara stränder

Ett djupt andetag,
Näsa mot näsa
Över havet ser vi mörkret falla in
Vi löser livets gåtor med våra blickar
Öga mot öga
Ett ord famlar ut ur din mun,
Ner mot Stockholms klara stränder
Ditt hår blåser i vinden,
Jag ser på dig beundrande,
Det känns som något taget ur en film
Du och jag,
På ett högt berg
Ser ner på Stockholms stränder i fallande mörker
Du viskar i mitt öra,
Jag älskar dig
Den natten kysser vi varandra,
Sensuellt, passionerat
Med utsikt över Stockholms klara stränder




Fri vers av Alva Göransson
Läst 267 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-08-05 10:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Alva Göransson