Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skogens djup...

... bland granars sus
ut ur dimmoln kom ett ljus
en älva steg ur skenets famn
viskade mitt första namn

ja sa jag med stämma klar
tappade min korg jag bar
då log hon mjukt och såg på mig
jag har en gåva här till dig

hon svepte med sin vackra hand
så korgen fylldes till sin rand
med kärlek, lycka, sunt förnuft
kvar av älvan blev då luft...




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-05 13:47



Bookmark and Share


  Angela Bohlin VIP
Mmm så fin så...
2013-08-05

  träsnidaren
Fin text med lite
sagofeeling.
Skulle passa utmärkt i en barnbok!
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP