Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

högsommar


sommaren har mognat
precis som vi
var och en på sitt sätt

hösten känns ännu avlägsen
precis som du
var och en på sitt håll

vintern lär komma oavsett
precis som alltid
men kanske inte samtidigt

för tiden är inget vi äger
den har vi bara till låns
liksom årstiders skiften

tills vintern kommer
ska jag räkna var vår
som en gåva

den sommar när mognad falnar
till skör höst
hoppas jag vintern kommer ovanligt tidigt
utan förvarning














Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-08-05 16:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP