Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusna tårar

orden värker i mitt bröst

ogråtna

som om de aldrig lämnat
dessa läppar

som om du aldrig kupat
dina händer runt
mitt hjärta

jag ville följa ditt ansiktes
skarpa linjer
med skälvande fingrar,
ville se dig le en sista gång

men kylan svepte in från havet




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 464 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-08-05 19:39



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Mycket väl skaldat!
2013-08-08

  Katinka VIP
Fint hur du väljer orden. Poetiskt. Den känns.
2013-08-05

    ej medlem längre
Kvalitet
2013-08-05

    ej medlem längre
Poesi - älskar din fina text!
2013-08-05
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus