Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skölja

 

Vågen

Kommer

Skön Skölja Bölja

Vatten över huvud

Sand under fot

Man bottnar

Vad vänt Vänervatten vågar sig

Jag låter mig

översköljas

Överlåter mig

Flyter på rygg

Blicken vilande i himlavalv blåa sky

små bomullstussar moln vandrar vita

Tillitsfull trygg

 

 

 

 (Wave by Erik Nyberg & Gustav Ström,Royal Botania)


(Photo by Kenji Croman)




Fri vers (Fri form) av Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Läst 723 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-08-06 10:43



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Strålande vackert och skönt!
2013-08-11

  ResenärGenomLivet VIP
Njutningsfulla ord och underbara bilder...
2013-08-06

  Annie b'larsson VIP
Vilken vacker dikt, så fin...full av livsglädje. Bilderna är som vanligt en sann glädje att få skåda. Dessa, men inte minst dina egna bilder som du så frikostigt delat med dig av här i sommar, visar Livet, livet från sin bästa sida. Dina bilder har tagit mig genom sommaren, också när jag haft ledsna dagar. Tack, Eva!
2013-08-06

  limerick
Skön text och sköna bilder.
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)
Eva Akinvall (emca~vargkvinnan)