Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

September

så mörk var aldrig natten
den där sommaren
då du andades min närhet

min hand vilade i din
tiden stillnade en stund
och jag ville ge dig alla stjärnorna

ville säga allt det där
jag inte fick

så mörk var aldrig natten
aldrig så kall
som denna eviga
september




Fri vers (Fri form) av alvljus
Läst 418 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-08-06 17:57



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKER POESI.

Om min favoritmånad
under hösten.

KRAM.
2013-08-25

  sommarmoln
Berörande, djup och vackert ordval...
2013-08-22

  Katinka VIP
Sorgligt vacker. Mycket fin dikt.
2013-08-15

  Lars Hedlin
Berör det inre
2013-08-08

    ej medlem längre
Ord som berör....mycket.
2013-08-06

    ej medlem längre
Stilfullt om
- större ting.
2013-08-06
  > Nästa text
< Föregående

alvljus
alvljus